Головна » 2016 » Січень » 26 » Патріоти перемогли: Гройсман підписав закон про вибори мера в Кривому Розі
21:58
Патріоти перемогли: Гройсман підписав закон про вибори мера в Кривому Розі

 

Володимир Гройсман підписав закон про проведення позачергових виборів мера Кривого Рогу. Ілюстрація:www.rbc.uaВолодимир Гройсман підписав закон про проведення позачергових виборів мера Кривого Рогу. Ілюстрація:www.rbc.ua

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав закон про проведення позачергових виборів мера Кривого Рогу 27 березня 2016. Про це спікер повідомив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Отже, я дотримав слова. Постанова про скасування результатів голосування за закон про вибори в Кривому Розі сьогодні першим питанням була розглянута та необхідної кількості голосів не набрала.

Після цього я отримав законне право підписати цей закон невідкладно", - зазначив Гройсман.

Раніше депутати не підтримали постанову про скасування рішення парламенту від 23 грудня 2015 про прийняття закону України про проведення позачергових виборів Криворізького міського голови. За даний документ проголосували тільки 40 народних депутатів при 226 мінімально необхідних. У свою чергу в "Опозиційному блоці" заявили, що оскаржать в суді позачергові вибори мера.

Нагадаємо, раніше спікер заявив, що підпише закон про вибори в Кривому Розі після отримання висновків профільного комітету, оскільки надійшла заява від "Оппоблока" щодо порушення регламенту.

На виборах в Кривому Розі переміг кандидат від "Оппоблоку", чинний мер Юрій Вілкул. Він набрав 49%, його суперник, кандидат від "Самопомочі" Юрій Мілобог, - близько 48%. Розрив між кандидатами складає всього 752 голоси. У "Самопомочі" заявили про факти фальсифікацій на користь Вілкула.

Переглядів: 484 | Додав: slivunchik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar