Головна » 2015 » Липень » 02

26 червня Самооборона Кривого Рогу та Інгульська Паланка з волонтерською місією відвідали зону АТО.


Поблизу Артемівська 93-я окрема механізована бригада несе свою військову службу.Тож, волонтери вирушили  до своїх побратимів, зібравши увесь необхідний крам.

Для тих ,хто вперше перетинає лінію мирного життя та майже військового стану цей перехід здається дуже малим.Ось, ти  їдеш.Бачиш селян, а вже за рогом на тебе цілить прихований БТР. Блок-пост і знову перевірка.

Діставшись місця дислокації бойової одиниці наше авто відчуло на собі принади тижневого дощу .Тому на допомогу звісно прийде "Град", а хто ж інший? Ми в АТО.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Звільнившись з полону водяної стихії та українських степових доріг.Починаємо вивантажувати разом з бійцями ті невеликі крихти, які назбирали.Хочеться зазначити, стосовно харчування - хлопці не голодують,але смаколики, які ми підвезли - розійшлись, не встигли ми познайомитись з усіма бійцями.

Як було сказано ,цілий тиждень йшов місцями дощ.Тож на кожну примху природи треба відповідно реагувати,а кращє за все попереджувати.Працювати на випередження наше Міноборони ще не звикло.

Що дуже прикро.Тому іноді необхідні такі речі, які можна придбати в звичайному АТБ. Мова йде про гумові чоботи, чи  "заброди".Держава чомусь впевнена ,що перебувати в затопленому бліндажі це для солдата норма,і взагалі за статутом він має переносити "навантаження" служби.


Ну, а "Пуля" тримісячне цуценя, переживає, а інколи "піджовує" разом з вояками польову кухню.А також підтримує бойовий дух чоловіків.І в майбутньому отримає криворізьку прописку у бійця з позивним "Танк".


Бійці отримують "волонтерку".

Переглядів: 443 | Додав: гайда | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)

      

Ухвалений Радою Міністрів

ЗАКОН

Про громадянство Української Держави

1) Під громадянством Української Держави розуміється та державно-правна приналежність людини до неї, що надає особі права та обов’язки українського громадянина.


2) Громадянину Української Держави забороняється одночасно бути громадянином чи підданим іншої держави.


3) Уся повнота політичних прав в Українській Державі, в тім числі активне та пасивне право участі в виборах до публічно-правових установ, а також право державної і публічно-громадянської служби, належить тільки громадянам Української Держави, але ж на них упадає й обов’язок дбати всіма силами про добро Української Держави, не жалкуючи для неї навіть свого життя.







Переглядів: 416 | Додав: slivunchik | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)