Головна » 2015 » Квітень » 07

Виїзд з Кривого Рогу - 30.04.2015

1-травня- відвідання музею ген.-хорунжого Романа Шухевича в с.Білогорща планую обід (ведуться складні переговори з Уляною ) екскурсія до найстаріших церков м.Львова

2- 3 травня(з ночівлею) - участь у вшануванні 100-річчя перемоги УСС в битві на г.Маківка

4 - Самбір, Кульчиці. Туди поїдемо електричкою, у Самборі нас зустрінуть із бусом. Думаю що і нагодують (так було минулого разу).

5 - пів-дня екскурсія по найцікавіших місцях центру Львова і (або) на Личаківський цвинтар. Вчора домовився про інформаційно-екскурсійний супровід із своїм товаришем Романом Дзюбаном. Він автор упорядник книги про Маківку. Автор книги-історичної розвідки про Івана Федорова, де він аргументовано доводить що Федоров був захоплений разом із друкарнею у Полоцьку (під час Московсько-Литовської війни) і вивезений у Москву. Він знає про Львів на порядок більше від мене. Має бути цікаво.

Домовляюся про палатки, спальні мішки і килимки. Якщо частина спорядження у козаків є, буде добре.
На переговорах із однокурсником-підприємцем родом із Кульчиць думаю що вдалося його переконати і поїздка в Самбір і Кульчиці відбудеться за його підтримки. Моїм аргументом були матеріали про волонтерську діяльність Інгульскої паланки із сайту на фейсбуці.
Принципову згоду він дав.

Переглядів: 421 | Додав: slivunchik | Дата: 07.04.2015 | Коментарі (0)