Головна » 2015 » Листопад » 08

Вже більше року в Україні йде війна яку ми чомусь називаємо АТО, спостерігаючи як москалі цинічно перекручують події, як перевернув очі брешуть усьому світові.Починаєш дивитися на події 1939-1953 років пов'язані з Степаном Бандерою по іншому. У суперечках з моїми друзями про Степана Бендеру мені сказали що, є живий свідок дідусь який приїхав з західної України і може розповісти про всі звірства Степана Бандери в ті роки.Тяжко сперечатися з живими свідками, але минув час і ось мій родич з якими я прожив 25 років, який хрестив мого первістка почав називати нас фашистами, карателями, як рідний брат Українець за народженням який живе в Росії почав говорити, що нас нациків треба вішати і розстрілювали, коли рідна тітка з дядьком "дядько народився на західній", а в цей час живуть у сибіру, почали говорити, що це ми свої караблі в Криму топимо, що Путін не причом. То після всього цього я зрозумів що гріш ціна цьому живому свідку, що ОУН-УПА не змогло б стільки часу боротися без підтримки народу, проти найсильнішої післявоєнної армії радянського союза, звідси робимо висновок: якби вони знущалися над народом, якби вони лютували у себе вдома, то вряд чі народ би їх підтримав.Значіть проводилась Червонопуза пропаганда, яка перетворювала ОУН-УПА на ворогів народу. Враховуючи що тоді пропаганду можна було вести тільки за допомогою газет і радіо, то зараз додалося телебачення та інтернет, при чому якщо раніше все це сміття лилося тільки всередині країни, то тепер ще й за кордон. Прикладів москальської пропаганди за ці 1,5 року так званого АТО накопичилося тисячі, починаючи з зелених чєловєчіків,  які надалі стануть солдатами москви, " розп'яте немовля" на хресті у Словянську і т.п. За ці півтора роки ми Українці стали карателями, фашистами, бандерівцями, націстами слухаючи як москалі брешуть на весь світ розумієш, як багато навколо Степана Бендери неправди.   Я не сперечаюся в українській армії не все гладко крім патріотів вистачає всякого сміття, але ми не ліземо в чужу країну, не захоплюємо її території. Не підіймаємо і не фінасуємо на їх тереторії різних повстань, референдумів і т.п. Гібрідна війна про яку так багато в світі  розказують і показують подаючи нам як щось нове насправд,  вже дуже стара метода, яку Москва дуже вдало випробувала на Україні у 1918 році потім у странах прибалтики і напів вдало з Фінляндією віджавши частину теріторії.  Пропоную цитати з документів 1918 року.

  Три актуальные цитаты из документов украинско-российских мирных переговоров 1918 г.
1. «Целиком уже противоречат всякому добрососедству те нападения большевиков на пограничные местности, которые бывают почти каждый день, и в результате перешли к боевым действиям. Сейчас идут бои в (…), где (…) окопавшись в лесу, бьют по украинской территории из пушек, ружей и пулеметов, чтобы захватить себе страну. Уже и сего было бы достаточно, чтобы опровергнуть те утверждения (…) о добрососедских отношениях с Украиной (…) В России устраиваются специальные митинги и денежные сборы на поддержку в Украине забастовок, организацию мятежа и беспорядка и поднятия восстания. При добрососедстве ничего даже подобного сему быть не может.» (Нота украинской делегации о нарушении правительством РСФСР условий перемирия от 12 июня 1918 г., направлена 20 сентября 1918)

2. «Что касается пограничных инцидентов, вследствие невозможности помешать повстанческим организациям предпринимать различные операции на нейтральной зоне,ответственность за них , очевидно, не может падать на российское правительство». (Ответ российской делегации на ноту украинской делегации от 20 сентября 1918 г.)

3. «Что касается права верховенства Российской СФСР на те ли иные области бывшей Российской империи, здесь украинская мирная делегация допускает досадное заблуждение, смешивая право суверенитета с конструкцией советской власти. (…) суверенитет РСФСР не упраздняется на том основании, что в тех или иных ее областях, в силу временных военных обстоятельств, не действует власть рабочих и крестьян. Поэтому и вывод украинской делегации о том,что РСФСР утратила свои верховные права на Белоруссию, Донскую область или Бессарабию, падает сам собой» (Заявление российской делегации от 26 сентября 1918)

13 грудня 1940 р. завершилося слідство найбільшого процесу в Західній Україні під час першої радянської окупації це був унікальний навіть як для кровожерливих сталінських часів суд. Цей суд назвали Процес 59-ти. Вина розстріляних полягала лише в тому,  що вони уявляли Україну окремою державою. Переглянувши справу, без врахування свідчень самих учасників процесу (а їх є чимало), видно цинізм радянської системи у здійсненні “правосуддя”. У камерах опинилися здебільшого молоді люди студенти, а подекуди ще п’ятнадцятирічні діти учні шкіл.Разом – 37 юнаків та 22 дівчини. Серед них керівників було лише вісім осіб, а решта  рядові члени ОУН. Головним завданням останніх було “вивчення націоналістичної літератури, залучення нових членів та популяризація ідеї незалежності України серед громадськості”. Зверніть увагу на дату 13 грудня 1940 р.завершенно слідство, а викрили їх Восени 1940 р. Комуняки ще ОУН не називали фашистами чи націстами мабуть тому що Сталін з Гітлєром цілувалися в зуби, строїли плани по захопленню Польщі, Естонії, Литви і т.п. Робили сумісні військові паради. Заключали договори між спецслужбами.У той час Степан Бандера почав визвольну боротьбу Українського народу ще задовго до того як краснопузі завоювали західну Україну. Він боровся з поляками під час їхньої окупації Західної України, створивши два на пади на примєр міністра тогочасної польщі. І так за що боровся Степан Бандера? Український націоналізм, як я його розумію  коли пересічний Українець знає і помьятає хто є і був його батько та мати,  дідусь та бабуся пра та прапрабабусі і дідусі. Український націоналізм- це коли ми знаємо хто ми були, хто ми є і значить ми можемо дізнатися ким  ми будемо,чим більше ми знаємо про наших пращурів, тим більша наша національна індентичність, тим більше ми розуміємо їхні вчинки тим більше ми самоіндетифікуємося. Степан Бандера боровся за історію нашого народу за віру нашого народу за його майбутнє.

докладніше:http://ingulskapalanka.at.ua/publ/sovetska_propaganda_zlochiniv_upa/1-1-0-59

Переглядів: 533 | Додав: slivunchik | Дата: 08.11.2015 | Коментарі (0)